Villalarm i hög kvalitet

Villalarm

Om du söker efter villalarm i hög kvalitet är larmen från SikkertHjem ett självklart val. Villalarmen har en hög kvalitet och priset är lågt. De säljer bland annat färdiga paket där allt man behöver för användning och montering ingår. Deras villalarm använder sig av konceptet grannsamverkan vilket är en populär metodik. Enheten är enkel att använda och den går dessutom att koppla samman både med smartphone och andra typer av mobiltelefoner. Detta gör det möjligt att kunna styra enheten på distans och kunna sätta igång och stänga av den när och hur man önskar.

Högkvalitativa villalarm

Kvaliteten på villalarmen från SikkertHjem är hög. De fyller sina syften – att skydda bostaden – mer än väl och larmen kan användas över stora ytor; både i villor och radhus, vilket är någonting som hör ovanligheterna till.

Om man vill ha ett bredare skydd än ”standardlarmpaketen” kan man köpa till olika tillval som även dessa håller hög kvalitet, är lika enkla att använda som resten av enheten och dessutom håller ett lågt pris jämfört med konkurrerande företag och deras produkter.

Villalarm till bra pris

De två paketen som många kunder anser vara prisvärda är Villapaketet och Lägenhetspaketet. Kostnaden för dessa är 2 199 SEK för det förstnämnda paketet och 1 999 SEK för det senare nämnda. I denna kostnad ingår allt man behöver för att kunna montera och installera sitt villalarm. Båda paketen innehåller:

  • En larmpanel;
  • En/två fjärrkontroll/er;
  • En/två nyckelbricka/-or;
  • En/två trådlösa öppningskonstakter;
  • En/två trådlösa rörelsedetektorer;
  • Strömförsörjning till larmpanelen;
  • Tre preventiva fönsterdekaler.

Där lägenhetspaketet innehåller en upplaga av föremålen och Villapaketet innehåller två.

För en extra kostnad kan man köpa till flera produkter som man kan koppla ihop med enheten, till exempel en IP-kamera, rökdetektor och liknande.

Att möjligheten till detta låga priset är möjligt beror bland annat på att man gjort avkall på vissa funktioner, såsom att larmet inte är uppkopplat mot en larmcentral och väktarutryckningar. Istället används konceptet grannsamverkan vilket är både kostnads- och tidseffektivt.

Fördelar med villalarm från SikkertHjem

Fördelarna med villalarm från SikkertHjem är att deras produkter anses vara riktigt prisvärda; man får valuta för pengarna helt enkelt. Det är också en fördel att enheten är lätt att installera och använda, vilket gör att vem som helst kan göra detta och ingen specialist behöver anlitas i det syftet. Enheten kan kopplas till en smartphone-app vilken fungerar felfritt och om man vill ha flera tillvalskomponenter kopplade till larmet går detta att köpa till ett billigt pris.

Om företaget

Företaget har sin hemvist i Danmark där det grundades år 2008. Sedan sin start har de jobbar med att leverera villalarm till privatpersoner runt om i Skandinavien. I dagsläget är det över 15 000 villalarm som har sålts och köpts, vilket är ett förhållandevis högt antal.

Kontakt

 Företaget har en kundtjänst via både telefon och mail som kan kontaktas alla vardagar mellan 09:00-18:00. Där kan du få information kring saker som rör deras produkter samt hjälp vid installation och dylikt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *