Uno telefoni – fokus på ESS

iphone 5

Uno telefoni är ett teknikbolag med fokus på ESS. Men vad är då detta? Jo, det första E:et står för enkelhet. Så sent som 2010 vann Uno telefoni Telekoms Bäst i test när det kom till bland annat användbarhet, och Uno telefoni är en tjänst som man med enkelhet kan använda, även om den fortfarande inkluderar smarta funktioner. Den andra bokstaven S står för service. Kundernas välmående är den högsta prioriteringen och Unos arbetare har som motto att gå hem först när inkorgen är tom och när alla har blivit hjälpta. De svarar även på telefonsamtal inom 60 sekunder, vilket chockar de kunder som tidigare har tagit kontakt med andra företag och behövt sitta i långa köer. Om man mejlar får man även svar inom tre timmar. I redan det första telefonsamtalet löses 80 % av alla telefonärenden. Det kan man kalla för service! Den sista bokstaven S står för specialisten. De på Uno telefoni har nämligen ett stort intresse för smartare telefoni och är experter på det de gör.

Att hitta information om Uno telefoni är inte svårt. De har nämligen både Twitter, en Facebook sida och en Youtube kanal. På exempelvis deras Youtube kanal (Unotelefoni på Youtube) kan man finna videor om deras servicetjänster, växeltjänster och bara generellt om hur Uno fungerar. Man kan även finna information om Uno mjuk och Uno mobil. Men vad är då det här?

Uno mjuk kan beskrivas som en telefon i din PC eller Mac, där man får enkelhet och bra ljudkvalitet på köpet. Uno mjuk tar användning av ens internetuppkoppling, vilket betyder att man kan ringa och bli nådd var man än är om man endast har internet. Det enda man behöver göra är att ladda ner programmet och skriva in sina inloggningsuppgifter. Så länge man har ett USB-headset så kan man ringa med fantastisk ljudkvalitet. Med Uno mjuk kan man lätt hålla reda på sina kolleger och se deras namn, telefonnummer, avdelning, titel och e-mejl. Man kan även se vem som är i ett samtal, vem som är sjuk, på möte, på semester m.m. Med Uno mjuk kan man lätt skicka SMS till alla mobiler och till och med till en hel grupp samtidigt. Det finns en effektiv och snabb chatt och man har tillgång till sina missade, uppringda och mottagna samtal. Utöver detta kan man med Uno mjuk logga in och ut ur svarsgrupper, skapa kontaktlistor, se sin samtalslogg och boka konferenser.

Med Uno mobil kan man flytta ut växeln till sin mobil. Detta fungerar med alla mobiloperatörer. Med Uno mobil kan receptionister och kollegor koppla samtal ut till ens mobil. Man kan lätt sätta sin egen hänvisning för att visa att man är på möte, sjuk, tillgänglig, upptagen m.m. Man kan också överblicka vad sina kollegor gör. Man kan välja om sitt fastnätsnummer, mobilnummer eller växelnummer ska visas när man ringer. Man kan ta en titt på sin samtalshistorik och lyssna på sina meddelanden i röstbrevlådan i vilken ordning man vill. man kan även lätt chatta med sina kollegor, ringa över Wi-Fi och man kan koppla samtal utan applikationen. Allt det här och mycket mer kan man finna på Uno telefoni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *