Tyg för alla tillfällen

Miljöriktig

Att själv sy och designa sina egna kläder är något som är ett mycket stort intresse för många. Vissa har det enbart som hobby, medan andra har valt att göra en karriär av intresset. Till en början kan det vara lite knepigt, speciellt om man inte har sytt så mycket i sitt liv, men om intresset finns så brukar passionen leda en rätt i slutändan.

En mycket bra anledning till att sy sina egna eller sin familjs kläder, är att man själv kan välja exakt hur kläderna ska se ut och vilken typ av passform dom ska ha, vilket material som tygerna ska vara gjorda av och vilka färger eller tryck dom ska ha.

Hos Stoffochstil.se kan du som är på jakt efter allt från garner, mönster, tillbehör eller tyger välja runt i ett mycket stort utbud. Här är det inte enbart just tyger eller garner som säljs, utan du kan även välja att handla hem tillbehör som dragkedjor, provdockor, band eller gardintillbehör.

När man syr är det mycket som ska spela in för att plagget ska komma ut snyggt och användbart. Det allra flesta har säkert gett sig på ett försök att sy om eller klippa till en gammal skjorta eller tröja, i hopp om att den ska bli mer modern, men istället har det slutat med att man behöver slänga tröjan helt. Vill du sy ett plagg från grunden behöver du vara noga med både måtten, men även att mönstret på tröjan blir rätt. Hos Stoff och stil kan du välja mellan en mängd olika mönster, eller helt enkelt köpa hem mönsterpapper för att själv rita upp ditt eget mönster från grunden.

Vad man väljer att göra beror mycket på hur mycket erfarenhet man har sedan tidigare. Det är inte ovanligt att man börjar med att använda en av sina egna tröjor som mönster, för att sedan utvecklas och våga sig på att göra sina egna. Stoff och stil erbjuder ett stort utbud av olika typer av tyger för dig som vill sy mer, eller lära dig att sy. Här finner du allt från organiska tyger och garn, till bomull, spets, läder och mycket mycket mer.

Genom att sy dina egna kläder eller inredningsdetaljer kan du verkligen se till att sätta din personliga prägel på dig själv eller hemmet och man kan självklart vara säker på att man inte kommer träffa på någon med samma plagg som just du!

Besök www.stoffochstil.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *