Tunikan – den perfekta stylen till semestern

Tunika

vackra palmer och kritvita bountystränder, är det en sak, du framför allt ska komma ihåg att ha med i kappsäcken: Tunikan!

Tunikan är perfekt till en feminin look, skön att ha på, och finns i många snygga färger och mönster, så du lätt kan skapa din egen personliga stil. Väljer du en tunika i ren viskos, slipper du också att bekymra dig om att stryka när du kommer fram, eftersom den ska vara lite skrynklig i looken. Det allra bästa med tunikan är dock, att du kan använda den till allt från strandturen till en trevlig lunch på ett trottoarcafé och en romantisk middag på kvällen.

Få inspiration till hur du med få element och rätt tillbehör blixtsnabbt kan dressa upp eller ner tunikan eller till varje semestertillfälle.

Stilren strandlook

Steker solen från en molnfri himmel är det skönt att dåsa på stranden, och här är det perfekt att ha en florstunn tunika med, som du bara kan dra över baddräkten, om du behöver en paus från solens strålar eller snabbt ska upp till kiosken efter glass eller iskalla drinkar. Gå efter en tunika i ett luftigt och kanske en smula transparent material, så baddräkten kan anas under, och lägg till ett par platta sandaler och stora solglasögon för en avslappnad och stilren strandlook.

Flexibelt lager på lager

Det bästa med att ha semester är, att tiden står stilla. Det finns inget du ska, och du kan bara gå ut och uppleva den plats, du har rest till, i ditt eget tempo. Med en tunika som basis är du redo för lite av varje. Sätt dig på ett hyggligt café och njut av en god lunch. Får du lust att utforska en vacker kyrka, kan du snabbt ta en tunn kofta över din tunika, och hinner det bli kväll innan du kommer hem, håller du lätt värmen i den svala kvällsluften med ett par leggings eller smala byxor under.

Klar till fest

Innehåller kvällen en god middag och läckra cocktails, kan du göra din tunika festklar på en bråkdels sekund. Lägg bara till en hög häl och en vacker scarf – eller pynta med ett fint halsband, så är du klar att gå ut i natten. Till sist kan en elegant kort jacka vara pricken över i’et.

Oavsett vart semestern går, kan du följa länken här och hitta ett stort urval av tunikor till varje tillfälle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *