Testa dessa raggningsrepliker

Raggning

Ute efter några schyssta raggningsrepliker? Här kommer några tips som kommer att göra att man får lite mer framgång när man raggar, eller kanske åtminstone ett gott skratt.

”Vet du vem du är lik?”

-Ingen aning.

”Min nästa dejt”

Detta är en rolig replik som är väldigt lättsam, man kommer inte att kränka någon genom att använda sig av denna raggningsreplik och det värsta som kan hända är att man får ett nej. Mest troligt kommer den att locka fram ett leende hos den som man uppvaktar.

Några andra roliga och unika raggningsrepliker som man kan använda sig av är:

 • Hjälp de hemlösa, ta med mig hem.
 • Jag vilar gärna mina ögon på dig, resten av min kropp också för den delen.
 • Kommer du från rymden? För du är överjordiskt vacker.
 • Du har väl ingenting emot att jag förför dig?
 • Hej. Får jag kolla en sak på dig? (kolla bakom örat) Justja, det var som jag trodde. Made in heaven.
 • Har du en karta? För jag är vilsen i dina ögon.

När man på ett framgångsrikt sätt vill använda sig av raggningsrepliker är det viktigt att man inte på något sätt är kränkande eller nedlåtande mot den person som man försöker att förföra. Det fungerar nämligen inte och kommer istället att skapa en olustig stämning. Raggningsrepliker kan ofta fungera bra som en isbrytare och för att få igång en konversation. Det är dock väldigt olika hur mottagaren kommer att reagera. Därför är det bra om man inte använder sig av en allt för grov raggningsreplik innan dess att man har en bättre uppfattning om vad för typ av humor som mottagaren har. Man vill nämligen inte få en käftsmäll på grund av sin raggningsreplik.

Man kan även använda sig av dessa repliker:

 • Vill du gå iväg någonstans och prata eller ska vi fortsätta flörta på avstånd?
 • Ursäkta om jag stör, men jag var tvungen att komma hit och prata med dig. Jag är nämligen svag för sötsaker.
 • Vad sa du? Oj, förlåt. Jag trodde att du pratade med mig
 • Det enda som dina ögon inte har sagt mig ännu är ditt namn.
 • Hej, du glömde något… (vadå?) Mig!

När man flörtar med okända människor är det bra om man dessförinnan spanar in personens kroppsspråk. Ett stängt kroppsspråk betyder i de flesta fall att personen inte är mottaglig för att prata med främlingar medan någon som har ett öppet kroppsspråk är mer välkomnande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *