Prova något nytt med spännande sexleksaker

Sexleksaker

Om du har varit tillsammans med din partner en längre tid, så kan det mycket väl hända att ert sexliv inte är vad det en gång varit. Kanske tror ni att ni känner varandra så pass väl att ni inte behöver prova något nytt utan vet precis vad den andra vill ha. Detta är en fälla som många faller i.

Sex ska absolut inte vara något tråkigt och något som man bara gör för att ”det hör till”. Sex är något spännande och härligt och det finns så otroligt många sätt att tillfredsställa varandra på, som man kanske inte alltid tänker på. Eller så har man helt enkelt inte fått upp ögonen på vad som verkligen finns på marknaden idag. Det finns en hel del nyheter för den som är nyfiken.

För kvinnan

När man tänker på vuxenleksaker så tänker man kanske direkt på dildos. Det finns en enorm mängd dildos på marknaden och det beror på vad man som tjej eller kille tycker om och tänder på, men det finns andra vuxen leksaker som är minst lika populära och effektiva. En väldigt ny grej när det gäller sexleksaker är att det finns de som styrs med en app och en smartphone. Ett exempel är Flamingo från Magic Motion som är en bulletvibrator där man använder sin smartphone, som en fjärrkontroll. Appen finns att ladda ner gratis och denna app gör att flamingon vibrerar i takt till musik eller genom röstkontroll, men man kan även mata in standardmönster, anpassade mönster eller rörelsekontroll. Det kan bli extra spännande om din partner får sköta fjärrkontrollen, så han kan ge dig en härlig överraskning då och då. Flamingo är så tyst så du kan utan problem bära den i din vardag.

För mannen

När det gäller sexleksaker är det så klart inte bara kvinnan som man ska tänka på, utan även mannen. Sexleksaker kan förbättra ditt sexliv på väldigt många olika sätt. Kanske kommer du att få starkare orgasmer själv eller så kanske du vill hitta nya sensationer för din partner. En enkel penisring kanske är det allra vanligaste att man inhandlar som man, men det finns andra lite häftigare vuxenleksaker även för män. Det finns allt från anus som lånats ut av kända porrstjärnor till anala dildos och sexdockor. Det beror helt enkelt på tycke och smak.

Letar du efter nya, spännande och billiga sexleksaker, så titta på lustbird.se. Här hittar du allt du bara kan tänka dig att behöva och även kanske lite nya roliga saker att prova på som du kanske inte har tänkt på. Det spelar ingen roll om du är singel och söker ett nytt sätt att tillfredsställa dig själv, eller om du har en relation och du och din partner vill hitta något nytt att leka med. Sexleksaker är inte längre tabu, så våga prata med din partner (om sådan finnes) och ni kommer säkert att komma överens om vad som passar just er. Tänk på att sex ska vara roligt. Var inte rädd för att prova något nytt med spännande sexleksaker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *