Ny revolutionerande fotbollssko från Nike

fotbollssko

Att köpa bra fotbollsskor är viktigt för att utvecklas som fotbollsspelare. Utvecklingen av fotbollsskor har på senare år gått märkbart framåt. Som ett led i utvecklingen har Nike tagit fram ett par nya revolutionerande fotbollsskor, Nike Magista. De ger den kreativa spelaren en helt ny känsla på planen och självförtroendet att utvecklas.

Fördelar

Nike Magista fotbollskor är en ultimat sko för den spelande playmakern. Genom designen med ett nytt så kallar NikeScin förbättras bolltouchen, fuktavledningen effektiviseras och benet får mer stöd. Modellerna Opus och Obra kommer med så kallad asymmetrisk snörning, vilket också bidrar till förbättrad bolltouch. De runda dobbarna ger också ett smidigare och lättare löpsteg. Sammantaget får spelaren en smidig och skön sko med fantastisk passform. Genom att Nike sett nödvändigheten i att göra en rundare yttersula har också det bidragit till att skon följer fotens former och minskar mellanrummet mellan foten och sulan.

Modeller

Nike Magista kommer i flera olika modeller för att kunna tillfredställa alla fotbollsspelare. De kommer således också i flera olika prisklasser. Priser kan skilja sig från några hundralappar upp till någon tusenlapp, just för att alla fotbollspelare ska kunna hitta sin egen favorit. Självklart kommer de också i flera storlekar för att passa alla olika typer av fötter. Efter egen smak kan man också välja färg beroende på modell så att de passar spelarens övriga kläder.

För den som spelar på en mindre plan eller möjligen inomhus finns också varianten Nike MagistaX. Här kan spelaren själv välja sula efter spelunderlag, så att man får ut det mesta av skon, oavsett om man spelar på trägolv, asfalt eller konstgräsplaner. Självklart finns den både för kvinnor, män och barn i flera olika åldrar!

Profiler och recensioner

Flera kända profiler använder sig av Nike Magista fotbollsskor, du kan köpa nike magista fotbollsskor här. En av dessa är den världskända fotbollsspelaren Andres Iniesta från FC Barcelona, en annan känd spelare är Kevin DeBruyne som spelar för Manchester City. Som en offensiv mittfältare och playmaker har han hyllat skorna för att de tar fram kreativiteten i honom, samt förbättrar bolltouchen och ger en bättre känsla på fotbollsplanen.

Enligt recensioner har Nike verkligen uppnått vad de ville med skon. Fotbollsspelare världen över menar att skorna har revolutionerat komforten på fotbollsplanen. Eftersom de sätter sig som en strumpa runt foten och ökar stödet menar flera recensenter av skorna att det blir naturligt att ha fotbollsskorna på sig och att de känns som en förlängning av kroppen. I jämförelse med konkurrenterna har Nike Magista därför en stor fördel genom sin unika design.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *