Minions kläder

Minions kläder

Minionsfigurerna Kevin, Stuart och Bob lärde vi först känna 2010 när filmen ”Dumma mig” kom ut. Minionerna hade egentligen bara biroller i denna filmen som handlar om mästerskurken Gru som gör allt för att bli den mest omtalade skurken genom tiderna. Det går dock inte så vidare bra för honom och när det uppdagas att en av pyramiderna i Egypten har stulits börjar han få riktiga problem. 2013 kom uppföljaren ”Dumma mig 2” ut och 2017 planeras ”Dumma mig 3” att släppas. Minionerna fick dock sin egen film 2015 som hette just ”Minioner” och där de själva spelade huvudrollerna. I denna filmen får vi se hur minionerna från första början utvecklades från små gula organismer och hur de ständigt jagar avskyvärda mästare att tjäna. Men de har svårt att behålla sina mästare så de ger sig ut i världen på jakt att hitta en ond boss som de kan följa. Deras spännande resa leder dem till Scarlet Overkill, världens först kvinnliga superskurk. Mer om detta kommer inte att förtäljas. Vi vill ju inte förstöra något för de som ännu inte har sett filmen.

Att det finns en uppsjö av barnkläder med Minionerna (se här) på är kanske inte alls förvånande. De små söta bananälskande figurerna har vunnit många hjärtan – både hos stora och små. Därför finns det även kläder för vuxna med Minionerna på, så om du råkar vara vuxen och har fallit pladask för Minionerna, så kan du till exempel köpa en heldräkt, sockar, pyjamas, mysbyxor eller ett linne med Minionerna på. Det finns så klart också t-shirts med tryck som till exempel ”1 in a minion” eller ”Keep Calm and Eat a Banana”. Klockrent!

Det finns massor med t-shirts med Minonerna på nätet. Många utav dem liknar andra figurer, som till exempel Darth Vader och andra figurer från Star Wars. Du har även huvudpersonen från Breaking Bad, Dr. Who, Elvis och Wolvenion (istället för Wolverine). Det finns även t-shirts för vuxna där det står Minion 1, Minion 2, Minion 3 osv. Detta är perfekt för det lättsamma fotbollslaget eller varför inte på svensexan.

Minionerna själva är så lättsamma och ofta lite barnsliga. Det är bra om vi också kan släppa taget om allt det allvar som ständigt finns runt oss och också vara lite barnsliga emellanåt. Köper du en t-shirt med Minionerna på så kommer det säkert att framkalla väldigt många leeneden och vad är egentligen viktigare än det i världen vi lever i idag. Du kommer säkert också att bli på bra humör så fort du ser din t-shirt eller när du stolt bär den. Dina och andra barn runt omkring dig kommer säkert också att titta på dig med beundran i blicken och det kan bli intressant att se hur många barn som kommer att peka på dig och säga ”banana”. Så slappna av, släpp loss och var lite som en Minion för en dag, eller i alla fall några timmar. Det är inget att skämmas för, tvärtom, något som alla bör göra ibland för att må riktigt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *