Handel med binära optioner

Handel med binära optioner sker normalt sett manuellt men det finns ett annat sätt som många fått upp ögonen för och det är Automatisk Handel.

Vad som är bra med automatisk handel är att ni slipper spendera tid med att sätta er in i hur binära optioner fungerar, vad marknaden säger eller vad en teknisk analys ger för trend et.c, allt detta sköter det automatiska programmet.

Men alla mäklare som har automatisk handel har dessa system olika konfigurerade så det kan skilja en del från mäklare till mäklare.

Vad man ska förvänta sig av sin mäklare är att den automatiska servicen ska vara gratis, webbasserad samt pålitlig. Men hur ska man få reda på detta då? Jo, man ska inte läsa för mycket på mäklarens sida om hur mycket de lovar utan det är bättre att söka eller gå in på olika ekonomiska forum som behandlar binära optioner och automatisk handel, dessa brukar visa mer än väl hur det igentligen står till.

Det har inte alltid varit bra att handla genom automatisk handel dock. I början var inte internet så utvecklat och algoritmerna som användes i den automatiska programvaran var inte i närheten av vad den är idag. Idag kan ni också sköta allt via webbläsaren vilket är mycket smidigare än vad det var förut då det krävdes att man körde ett separat program.

Men hur mycket måste ni satsa för att kunna ta del av automatisk handel? Detta varierar relativt mycket men det rör sig om ca 200US$. Anledningen till att de kräver en högre insättning än vid vanlig manuell handel beror på att utvecklingen av automatisk hårdvara är dyrt så det måste betalas tillbaka på något sätt.

Är det bara att börja använda? Nästan. Det krävs att ni ställer in inställningarna en aning som t.ex hur mycket handel ni vill göra per dag, högsta beloppet ni är villiga att förlora per dag, vilken typ av binär option ni är intresserade att handla et.c. Det är viktigt att ni gör detta grundligt från första början så ni inte ångrar er om det inte utvecklat sig som ni först hade trott.

Hur myket kan man tjäna genom att använda automatisk handel?

Det är ju frågan som alla vill veta eller hur, för det är ju därför ni håller på med binära optioner, att tjäna så mycket som möjligt. Många mäklare lovar tusentals dollar I vinst per månad men gå aldrig på detta då det är ett tomt säljargument, ta det med en nypa salt och satsa inte för mycket i början utan ställ in den på ett så bra sätt som möjligt och se vad som händer. Vad ni lär er på en vecka kommer betyda mer än all reklam från mäklare, forum och sökningar på nätet.

Manuell eller Automatisk? Vad är ni för typ av människa? Gillar ni att läsa massvis med sidor om hur man tolkar trender och mönster eller blir ni helt enkelt förvirrad av allt? Man kan ta den enkla vägen och köra till 100% på automatisk handel, det är möjligt, men då ska man också veta att man förlorar sina pengar pga någon annans algoritm om den inte är tillräckligt bra vilket kan kännas surt I slutändan.

Marknaden är komplex som den är och visst kan man inte lära sig allting själv men det kan inte dessa personer som gör automatisk programvara heller så vad det bästa blir I slutändan är upp till er.

Som slutsats så kan vi säga att se er runt, läs vad andra skriver om dessa automatiska system för specifika mäklare och prova om ni har råd, det kan vara värt i slutändan men kom alltid ihåg att ställa in allt så ni inte ångrar er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *