E-cigaretter på xsmoke!

electronic cigarette

På Xsmoke kan kunden få tag på högkvalitativa produkter som med ständiga kvalitetskontroller är marknadsledande. Produkterna är miljöcertifierade och går i linje med EU:s krav om säkerhet, hälsa och miljö. Ta en titt på hemsidan för att se utbudet och vad som passar just dig!

Varför E-cigaretter?

Det finns flera enkla svar på denna fråga. Det är framförallt ett billigare och hälsosammare alternativ än de gamla cigaretterna, som med sina flera hälsofarliga och orenliga tråkigheter fick rökaren att känna sig illa till mods. Med hjälp av E-ciggen kan man nu röka utan att få i sig många av de farliga ämnena som finns i de vanliga cigaretterna. De går att röka både med eller utan nikotinvätskan, vilket är den vätska som avgör hur mycket nikotin som rökaren får i sig. Således innehåller produkterna inte de cancerframkallande ämnen som tobaken innehåller, vilket gör att röken inte heller är skadlig för människor runtomkring en.

Vad finns i sortimentet?

I sortimentet finns en rad olika produkter. Framförallt finns E-cigg för överkomliga priser som passar alla kunders behov. De kommer i flera olika smaker, bland annat neutral, men också äpple, jordgubb, lakrits och mentol. Dessa kommer också i olika styrkor, då de innehåller olika mängd nikotin. När man väl har köpt sin E-cigg finns kan kunder också beställa påfyllning av dessa.

Det finns också flera smidiga och användbara tillbehör att tillgå för kunden. Framförallt laddare med USB-kontakt, väggladdare och laddare som passar i bilen för den som kör mycket.

Vilken typ bör man köpa?

På hemsidan kan kunder få tag på en mängd olika typer av produkter, här finns något för alla rökare!

För den som normalt röker light tobakscigaretter är till exempel xsmoke light ett bra alternativ då den innehåller mindre nikotin, bara 16 mg. Den är också ett bra alternativ för dig som håller på att sluta röka eller om du bara vill trappa ner på rökningen av andra produkter. Därför är det viktigt att tänka på just dina behov som rökare.

För storrökaren passar sig produkten Neutral strong bättre, då den innehåller 36 mg. Då blir det enklare i längden att senare gå ner i nikotinmängd om man så vill. Eller så ser man E-ciggen som ett utbyte mot de vanliga cigaretterna. Man brukar räkna på att om man rökar 20 cigaretter om dagen och väljer E-ciggen istället tjänar man nästan 7000 kronor om året. Så varför inte kolla in sortimentet idag, då vi är Skandinaviens marknadsledande återförsäljare av E-cigg!

Källa: https://www.xsmoke.com/se/e-cigaretter

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *